Kort nieuws

Schade na aanrijding in Buiten

Bij een aanrijding op de Buitenhoutsedreef zijn donderdagavond twee auto’s behoorlijk beschadigd geraakt. Meerdere inzittenden zijn gecontroleerd, maar kwamen met de schrik vrij.

De aanrijding gebeurde rond 19:30 uur op de kruising van de Buitenhoutsedreef met de Luipaardweg. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing, waarna een van de voertuigen tegen een vluchtheuvel tot stilstand kwam en de ander tegen een lantaarnpaal. Beide auto’s liepen forse schade op. De inzittenden werden door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een kind in een van de voertuigen kreeg een traumabeertje.

Vanwege de schade konden beide voertuigen niet meer doorrijden, ze werden opgehaald door een bergingsmaatschappij. De toegang van de Faunabuurt via de Luipaardweg is enige tijd afgesloten geweest. Het verkeer op de Buitenhoutsedreef ondervond geen hinder van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *