Nieuws

Brand in meterkast woning Regenboogbuurt

In de Regenboogbuurt is donderdagavond een brand uitgebroken in de meterkast van een woning. De brandweer kwam met verschillende voertuigen ter plaatse. Bij de brand raakte niemand gewond.

De brand brak rond 18:30 uur uit in de meterkast van een bovenwoning aan de Koraalstraat. De brandweer kwam met twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand was snel onder controle. Omdat de woning vol rook hing, werd de woning geventileerd. De bewoners van het huis kwamen met de schrik vrij. Wel zijn zij gecontroleerd door een verpleegkundige van de rapid responder.

Netwerkbeheerder Liander is ter plaatse gekomen om de stroom en gasaansluiting tijdelijk af te sluiten. Vanwege het incident zaten de bewoners van een deel van de Koraalstraat enige tijd zonder stroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *