Kort nieuws

Traumaheli landt in Hoofdstedenbuurt voor gevallen fietser

De traumahelikopter is maandagochtend geland in de Hoofdstedenbuurt in Almere Buiten om hulp te verlenen aan een gevallen fietser. De fietser werd korte tijd daarna met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 08:30 uur in de Genèvestraat. Politie, ambulancedienst en brandweer kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Het slachtoffer moest door de hulpdiensten worden gereanimeerd. Het is onbekend of de fietser onwel is geworden en daardoor ten val kwam of dat verwondingen als gevolg van de val hebben geleid tot de reanimatie.

De Genèvestraat werd door de hulpdiensten enige tijd afgesloten. De traumahelikopter landde op het grasveld langs de Genèvestraat. De trauma-arts is in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis om ook onderweg medische hulp te verlenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *