Nieuws

Bewoner gewond bij woningbrand in Haven

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er in een woning aan de Hofmark brand gewoed. Daarbij is een bewoner gewond geraakt.

De brandweer kreeg rond 02:30 uur een melding van een brand in een woning aan de Hofmark. Volgens de brandweer was er brand in een appartement op de begane grond van een appartementencomplex. De bewoner werd door de brandweer naar buiten gebracht. Vervolgens slaagde de brandweer er snel in de brandhaard te vinden en te blussen. Het appartement liep bij de brand aanzienlijke schade op. Om 02:48 uur was de brand volledig onder controle.

De bewoner raakte bij de brand gewond en is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Almere 112 spotterĀ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *