Kort nieuws

Man ziet eigen gestolen boot varen, twee personen aangehouden

PolitiebootMaandagmiddag zag een man in het centrum van Almere een boot varen. Niet gek, alleen het betrof zijn eigen boot, die enkele weken eerder was gestolen. De politie werd gewaarschuwd en twee personen konden worden aangehouden. 

De man heeft een varend stel aangeroepen en is bij hen op de boot gestapt, achter zijn eigen boot aan. Agenten die inmiddels waren ingeseind zijn onderweg opgestapt. De gestolen boot werd staande gehouden op het water. De boot is vervolgens onder begeleiding van de agenten naar het centrum teruggevaren. Beide personen die op het bootje voeren zijn aangehouden voor heling en overgebracht naar het politiebureau. 

De recherche zal het onderzoek starten en uit gaan zoeken of de gestolen boot inderdaad de boot is van de melder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *