Nieuws

Persoon overleden bij woningbrand in Haven

Maandagochtend is een persoon om het leven gekomen bij een brand in een flatgebouw aan de Blikveldweg. Ondanks de inzet van de hulpdiensten mocht hulp niet meer baten.

Rond 10:15 uur brak er brand uit in een flat aan de Blikveldweg in Haven. De brandweer heeft zich toegang verschaft tot een woning en heeft één persoon uit de woning gehaald. Het MMT uit Amsterdam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Persoon overleden
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de persoon er ernstig aan toe was. Het slachtoffer heeft door de brand ernstige brandwonden opgelopen. Meerdere pogingen tot reanimatie mochten niet baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en de identiteit van het slachtoffer.

Flat ontruimd
De andere bewoners van de flat zijn na de brand geëvacueerd, zij kunnen pas terug als het politieonderzoek in de flat is afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *