Nieuws

Brand in opslagloods recyclingperron Poort

Bij een opslagloods van het recyclingperron in Almere Poort is afgelopen nacht brand uitgebroken. Er was sprake van lichte rookontwikkeling. 

In een opslagloods van het recyclingperron aan de Argonweg werd rond 01:00 uur rook waargenomen. De brandweer, die met de brandweerkazerne om de hoek zit, was razendsnel ter plaatse. De brandweer heeft een roldeur geforceerd om in de opslagloods te kunnen komen.

Bij de opslag van batterijen bleek volgens een woordvoerder van de brandweer iets fout te zijn gegaan. Een batterij had vlam gevat, wat zorgde voor rookontwikkeling. De batterij is door de brandweer in een grote bak met water gedeponeerd, daar blijft deze 48 uur in liggen waarna de batterij wordt afgevoerd.

De gemeente Almere laat weten dat het recyclingperon vandaag gewoon weer is geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *