Nieuws

Flinke schade bij aanrijding op de Evenaar

Twee voertuigen hebben dinsdagavond flinke schade opgelopen bij een aanrijding op de Evenaar. Op de kruising met de Atlasdreef kwamen rond kwart voor zeven een personenauto en een busje met elkaar in botsing. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De botsing was zo hevig dat de hulpdiensten uitgingen van een mogelijke beknelling. Daarom werd ook de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen. De ambulancedienst kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren op letsel. Na onderzoek bleek er niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje en de inzittenden van de personenauto waren wel flink geschrokken.

Door de aanrijding was de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef geblokkeerd. Dit leverde afsluitingen op van de Evenaar richting het centrum van Almere Buiten en de Atlasdreef in beide richtingen. Pas nadat de voertuigen door de brandweer waren veiliggesteld en deze aan de kant konden worden geduwd was er weer verkeer in alle richtingen mogelijk. Een berger heeft uiteindelijk beide voertuigen meegenomen.

2 gedachten over “Flinke schade bij aanrijding op de Evenaar

  • Geloof dat niemand weet dat dat je op de evenaar voorrang hebt! Vanmorgen reed er ook een idioot met een rotgang de evenaar op!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *