Nieuws

Brand in meterkast van appartement Zeeduinweg

In een appartement aan de Zeeduinweg in Duin is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Dat gebeurde rond 12:20 uur.

Het bleek te gaan om een brand in de meterkast. Na aankomst van de brandweer kon deze snel worden geblust. De woning op de vierde etage liep veel rookschade op. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, waaronder die van de blusploeg uit Muiderberg.

Na het uitbreken van de brand is een deel van de flat ontruimd. De evacu├ęs zijn opgevangen in het naastgelegen winkelcentrum. Een verpleegkundige heeft meerdere mensen nagekeken vanwege rookinhalatie, maar voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het ventileren van het pand en het doen van de nacontrole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *