Nieuws

Brandweerauto vast in modder in de Buitenvaart

Een brandweerwagen heeft zich vrijdagochtend vastgereden op een modderig pad in de Buitenvaart. De wagen was opgeroepen vanwege een brand in een klein gebouw. 

De hulpdiensten werden rond 11:30 uur opgeroepen vanwege een brand in een klein gebouw aan de H.W. Heinsiusweg. Tijdens het stoken van een houtkachel was er sprake van ongebruikelijke rookontwikkeling. De brandweer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen en heeft daarbij onder andere wat sloopwerkzaamheden verricht. De schade aan het gebouw bleef gelukkig beperkt.

Een brandweerauto die onderweg was naar het incident gleed op een pad weg en groef zichzelf vast in een dikke laag modder. Vanaf die plek kon echter direct worden gestart met het bestrijden van de kleine brand. Na de inzet konden de brandweerlieden met behulp van rijplaten de wagen door middel van een lier die op de wagen zit, zichzelf uit de modder trekken.

Een gedachte over “Brandweerauto vast in modder in de Buitenvaart

  • Michel Dijkstra

    Zo’n automatische versnellingsbak is toch een pluspunt 😂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *