Opnieuw ernstig ongeval op Tussenring

Maandagmorgen heeft er op de Tussenring ter hoogte van de Hogering een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto`s.  Door het ongeval raakte een van de bestuurders bekneld in het voertuig. De brandweer heeft een deel van de auto moeten openknippen om de bestuurder te kunnen bevrijden. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar verdere behandeling bleek niet nodig.

De afrit van de Hogering in de richting van de A6 is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Nadat de politie klaar was met het onderzoek en de berger de auto`s had meegenomen kon de weg weer open.

Foto’s: Remi van der Meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.