Persberichten

Poging inbraak woning: één verdachte (15) aangehouden

Donderdagmiddag is een 15-jarige Almeerder aangehouden op de Singravenstraat. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij een poging inbraak in een woning aan de Eelerberstraat. Die middag rond 17.45 uur kwam bij de politiemeldkamer een melding binnen van een alerte buurtbewoner op de Eelerbergstraat. De melder belde direct de politie toen hij vier onbekende jongens bij een raam van een woning zag rommelen. Een motoragent, die op dat moment in de buurt was, zag op de Singravenstraat een jongen lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Bij het aanspreken bleek dat de jongen buiten adem was. Deze verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij inmiddels in verzekering is gesteld. De overige verdachten werden niet meer aangetroffen. Na onderzoek bleek dat er braakschade zat aan op het raamkozijn van de woning waar de vier jongens hadden gestaan. Het woninginbrakenteam van districtsrecherche Zuid heeft de zaak in behandeling.

Uw tip!
Het woninginbrakenteam van Districtsrecherche Zuid is in verband met deze poging woninginbraak op zoek naar getuigen! Heeft u die middag iets verdachts gezien in de omgeving van de Eelerbergstraat of heeft u die middag deze vier donkergeklede personen zien lopen? Dan wil het woninginbrakenteam graag met u in contact komen. Bel uw informatie door naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *