Kort nieuws

Deel Tussenring dicht na ongeval

Zaterdagmiddag is een deel van de Tussenring afgesloten geweest na een ongeval tussen twee auto’s. Ten minste persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Even na 15:30 uur botsten twee auto’s op de kruising van de Tussenring met de Vrijheidsdreef tegen elkaar. De inzittenden van beide auto’s zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Ten minste één persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen is niet bekend.

De Tussenring is in de richting van de A6 enige tijd afgesloten geweest. Ook was het voor sommige weggebruikers niet mogelijk om de Vrijheidsdreef op te rijden. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Een gedachte over “Deel Tussenring dicht na ongeval

  • Gekke Henkie

    Waardoor de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen is niet bekend.
    wat dachten jullie er van om maar gewoon door rood te rijden , dat is gewoon op de tussen ring . twee weken geleden zelf mee gemaakt ik stond al stil voor t stoplicht tussenring hagevoort dreef en r ging r gewoon een links voorbij puur rood dus , want voor sommige mensen gelden de stoplichten daar niet .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *