Kort nieuws

Deel Tussenring dicht na ongeval

Zaterdagmiddag is een deel van de Tussenring afgesloten geweest na een ongeval tussen twee auto’s. Ten minste persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Even na 15:30 uur botsten twee auto’s op de kruising van de Tussenring met de Vrijheidsdreef tegen elkaar. De inzittenden van beide auto’s zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Ten minste één persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen is niet bekend.

De Tussenring is in de richting van de A6 enige tijd afgesloten geweest. Ook was het voor sommige weggebruikers niet mogelijk om de Vrijheidsdreef op te rijden. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *