Kort nieuws

Twee auto’s geborgen na aanrijding Polderdreef

Bij een aanrijding op de Polderdreef bij Doemere zijn dinsdagmiddag rond half drie twee personenauto’s flink beschadigd geraakt.

De aanrijding vond plaats op het kruispunt Polderdreef/Bostonweg. Twee personenauto’s botsten tegen elkaar, waarbij deze zwaar beschadigd raakten. Politie heeft het kruispunt gedeeltelijk afgezet. Verkeer vanuit de richting Buitenring kon alleen nog rechtdoor de Polderdreef vervolgen en rechtsaf de Springendallaan op. Vanuit de andere richting was rechtdoor rijden en linksafslaan niet mogelijk en werd het verkeer rechtsaf de Bostonweg op geleid. Ook de brandweer is ter plaatse geweest, maar hoefde niet in actie te komen.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd, waarna de afsluitingen weer werden opgeheven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *