Nieuws

Kleding en vuurwapens teruggevonden na overval in Buiten, politie zoekt getuigen

De politie zoekt naar getuigen van een overval in het centrum van Almere Buiten. Tijdens de zoektocht naar de verdachten heeft de ingezette speurhond kleding en vuurwapens teruggevonden in het bosschage. Er is nog niemand aangehouden.

Volgens de politie zijn er nog veel onduidelijkheden. Twee jongens renden rond 13:50 uur het bedrijf aan het Noordeinde binnen. Een van hen wist achter het veiligheidsglas te komen. Met een vuurwapen bedreigde hij een vrouw die op dat moment aan het werk was. De recherche is een onderzoek gestart en is bezig om zoveel mogelijk getuigen te horen. Ook worden camerabeelden opgevraagd.

De recherche weet dat twee jongens met vuurwapens geld eisten en dat de overvallers binnen enkele minuten weer buiten waren. Hierdoor zijn er op dit moment geen duidelijke signalementen van de daders. Vermoedelijk hadden zij een (licht) getinte huidskleur, droegen zij donkere kleding en hadden zij een capuchon over hun hoofd.

Kleding en vuurwapens teruggevonden
Tijdens de zoektocht naar de verdachten heeft de ingezette speurhond kleding en vuurwapens teruggevonden in het bosschage vlakbij de Parijsbrug. De gevonden bewijsstukken worden onderzocht door het team Forensische Opsporing.

Politie zoekt getuigen
Woont u in de buurt van het Noordeinde? Heeft u misschien camerabeelden of heeft u misschien iets verdachts gezien? Dan komt de recherche graag met u in contact. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of door gebruik te maken van het tipformulier voor deze zaak. Weet u meer, maar meldt u dit liever helemaal anoniem? Klik dan hier of bel 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *