Nieuws

Bedrijfspand beschoten op bedrijventerrein Poldervlak

Een bedrijfspand aan de Hopperzuigerstraat is aan het begin van deze week meerdere malen beschoten. Er zijn geen gewonden gevallen. De burgemeester heeft het pand voor zes weken gesloten.

Een bedrijfspand aan de Hopperzuigerstraat, gelegen op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten, is volgens de gemeente meerdere malen beschoten. Vermoedelijk is dat gebeurd op dinsdag 3 oktober 2023. Er zijn geen gewonden gevallen. Aan de voorzijde van het pand zijn ongeveer twintig kogelinslagen zichtbaar.

Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten om een bedrijfspand voor zes weken te sluiten. Deze maatregel is bedoeld om de veiligheid in het gebied rondom het bedrijfspand te herstellen. Dat betekent dat niemand het pand mag betreden. Gedurende deze periode wordt beoordeeld of de sluiting langer moet duren. Burgemeester Hein van der Loo: “Iedereen moet veilig kunnen wonen en werken in Almere. Dat geldt ook voor de ondernemers en bezoekers van onze bedrijventerreinen. Als het nodig is, neem ik maatregelen om de veiligheid te herstellen.”

 

 

Een gedachte over “Bedrijfspand beschoten op bedrijventerrein Poldervlak

  • Gekke Henkie

    Hein is net als Halsema, spoort niet aksxr wat gebeurt sluit hij de hap , zo geeft hij criminelen de ruimte, schieten op een pand Hein sluit m wel .Hein ga lekker weg hier.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *