Kort nieuws

Brandweer doet onderzoek naar gedumpt afval

De brandweer heeft donderdagmiddag onderzoek gedaan naar gedumpt afval in het buitengebied bij Pampushout. Na onderzoek bleek er geen sprake te zijn van gevaarlijke stoffen. 

De brandweer werd rond 14:00 uur opgeroepen om de politie te assisteren bij een lading gedumpt afval naast de Galjootweg. Tussen het afval zaten ook enkele vaten. De brandweer werd uit voorzorg ingeschakeld omdat er mogelijk sprake was van drugsafval. Daarbij kunnen gevaarlijke stoffen vrijkomen.

De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er sprake was van gevaarlijke stoffen. Dit bleek na controle al snel niet het geval te zijn. Het afval zou er volgens een getuige al sinds eind vorige week gelegen hebben. De gemeente is in kennis gesteld en zal het afval binnenkort afvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *