Nieuws

Klopjacht naar overvallers in Buiten

Vrijdagmiddag is er een winkel aan het Noordeinde in Buiten overvallen. De politie startte direct een zoektocht naar de twee overvallers. Een bosperceel bij de Molenbuurt werd uitgekamd. Uiteindelijk is er niemand aangehouden.

De overval vond kort voor 14:00 uur plaats op een winkel Moneytrans onder station Almere Buiten. De twee verdachten zouden voor het laatst gezien zijn in de omgeving van het bosperceel dat grenst aan het centrum van Almere Buiten en de Molenbuurt. Het bosgebied werd uitgekamd met een helikopter en politiehonden. Agenten met zware vesten aan hadden het gebied omsingeld en afgezet. Ook agenten van de Dienst Speciale Interventies kwamen ter plaatse.

Uiteindelijk zijn er geen personen aangetroffen in het bosperceel. Mogelijk zijn er wel spullen gevonden die afkomstig zijn van de overvallers. Agenten van de Forensische Opsporing doen onderzoek.

Burgernet
De politie heeft via een burgernet een signalement verspreid. De politie zoekt naar twee getinte jongens, die beide een hoodie en trainingspak dragen, bruin en grijs van kleur. Heeft u tips, bel dan direct 112.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *