Kort nieuws

Fietser gewond bij aanrijding met werkverkeer

Tegen vier uur donderdagmiddag is een fietser gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met een werkverkeervoertuig dat op het fietspad reed.

De aanrijding vond plaats op het Rietveldpad, ter hoogte van de J.A. Brinkmanstraat in de Bouwmeesterbuurt. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de fietser te controleren op verwondingen. Na een eerste onderzoek bleek het noodzakelijk de fietser naar het ziekenhuis te vervoeren voor verder onderzoek en behandeling.
De fiets van het slachtoffer, die zwaar beschadigd raakte als gevolg van de aanrijding, is door de politie meegenomen.

2 gedachten over “Fietser gewond bij aanrijding met werkverkeer

  • Die mensen van de ‘plantsoenendienst’, waar hier afgaande op de foto sprake van lijkt te zijn, willen zich nog weleens met hoge snelheid over de fietspaden verplaatsen. Dat is me vaker opgevallen. Ik heb me weleens afgevraagd of ze dat doen omdat ze vaak met hun voertuig de hele weg ‘beslaan’ en daarom zo kort mogelijk op het fietspad willen zijn. Het mag van mij desondanks wel een tandje minder…

    Beantwoorden
    • Als je nou eens goed de foto’s had bekeken en dan met name wat er op de aanhanger geladen is, dan had je gezien dat dit niet de ‘plantsoenendienst’ betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *