Persberichten

Inbreker overlopen en aangehouden in Muziekwijk

Een 22-jarige inwoner uit Lelystad is vannacht door een bewoner van de pianoweg betrapt en overlopen toen hij probeerde in te breken in een schuur. Gealarmeerde agenten hielden de verdachte aan. De buit bleek een aantal wietplantjes te zijn in het schuurtje van de benadeelde. De recherche van Almere Stad heeft de zaak in onderzoek.

Rond 02.30 uur betrapte een bewoner een man in de tuin aan de Pianoweg. Via 112 werd de politie gealarmeerd die direct meerdere eenheden naar de Pianoweg stuurde. De man was ondertussen over de schutting geklommen en weggerend. Agenten troffen de man in de Harmoniumstraat aan en rekenden hem in. De verdachte riekte opmerkelijk sterk naar hennep. Bij onderzoek in de schuur aan de Pianoweg bleek al snel waarom. In de schuur stonden drie grote wietplanten waarvan één door de verdachte vermoedelijk was geprobeerd weg te nemen en gedeeltelijk was getopt. De aangever heeft vrijwillig afstand gedaan van de drie hennepplanten. De verdachte zit nog vast gedurende het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *