Kort nieuws

Straatroof Kraanvogelbrug: getuigen en beelden gezocht

In de avond van zondag 16 augustus worden twee fietsers beroofd van hun tassen. Drie jonge mannen houden de slachtoffers tegen en bedreigen hen met een mes. De politie zoekt getuigen die rondom de beroving iets gezien hebben, of mogelijk camerabeelden hebben.

Op zondagavond rijden twee fietsers rond 19.50 richting de kraanvogelbrug. Ze rijden een poosje achter drie jonge mannen over de Danslaan. Niet veel later stoppen de mannen en halen de fietsers hen in. Op de Kraanvogelbrug blijkt dat het drietal de fietsers heeft gevolgd, en worden de twee slachtoffers klemgereden.

Daar worden ze door de mannen beroofd van hun tassen, onder bedreiging van een mes. De verdachten gaan er vandoor over het Edgar Degaspad, in de richting van de Juan Grisstraat. De gestolen tassen worden op dinsdag 18 augustus teruggevonden in een steeg achter de Albrecht Durerweg.

De politie is op zoek naar getuigen die rondom de beroving, of in de buurt van waar de tassen zijn gevonden, iets hebben gezien.

 

Signalement:

Verdachte 1

man
donkere huidskleur
ca. 15 jaar oud
bruine ogen
1.65 – 1.70 meter lang
wijde ogen
windstopper jas met capuchon
zwarte kleding
zwart mondkapje
zwarte mountainbike

Verdachte 2

man
donkere huidskleur;
ca.15 jaar oud
1.65 – 1.70 meter lang
zwarte kleding
neon gele mountainbike
blauw medisch mondkapje
praatte in straattaal

Verdachte 3

man
ca. 15 jaar oud
donker uiterlijk
1.65 – 1.70 meter lang
mountainbike (BMX)
zwarte kleding met capuchon;
blauw mondkapje;
knipmes met groen- geel handvat

Heeft u meer informatie? Deel dit dan met de politie. Ook als u in de omgeving woont en camera’s aan uw huis heeft, kunt u mogelijk beelden hebben de verdachten. U kunt contact opnemen via 0900-8844. Doet u de melding liever anoniem? Dat kan via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *