Persberichten

Politie vraagt tips over inbraak KwikFit DoeMere

Inbrekers hebben bij het filiaal van KwikFit aan de Montrealstraat een kluisje gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Het gebeurt in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juli 2016. De politie gaat in verband met een inbraakmelding naar het bedrijf en spreekt op straat getuigen. Die zeggen dat zij drie mannen hebben zien wegrennen, maar die zijn al spoorloos. De agenten stellen een onderzoek bij het pand in en zien dat een roldeur is geforceerd en een stukje open kan. Uiteindelijk blijkt dat er een kluisje met daarin honderden euro’s is verdwenen.

Bewakingsbeelden

Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe de ene verdachte aan komt lopen en voor het naastgelegen bedrijf op de uitkijk gaat staan. De andere twee breken de roldeur van de KwikFit open. Ze gaan dan naar binnen en komen nog geen minuut later met het kluisje naar buiten. De verdachte die op de uitkijk stond, rent hun kant op en neemt het kluisje over. Daarna rennen ze alle drie de kant van de Polderdreef op.

Vragen

Herkent u de verdachten of weet u misschien wie ze zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *