Persberichten

Snorfietsdieven betrapt met cameratoezicht

Maandagavond zijn twee snorfietsdieven op heterdaad betrapt met hulp van cameratoezicht. Gealarmeerde agenten werden door observanten van cameratoezicht naar het dievenduo geloodst maar bij het zien van de politie sloeg het tweetal op de vlucht. Na een achtervolging te voet en met de fiets zijn beiden dieven aangehouden. De gestolen snorfiets is in beslag genomen.

Rond 22.30 uur zag een observant van cameratoezicht, hoe twee mannen op het Festivalplein een snorfiets optilden en deze achterop een fiets plaatsen. De mannen liepen quasi nonchalant weg maar ondertussen waren agenten al onderweg. Nabij de landdrostdreef zag het duo de agenten en sloegen direct op de vlucht. Eén verdachte kon na een achtervolging te voet worden aangehouden op de Landdrostdreef. De andere verdachte vluchtte met de fiets maar kon op het Yitzhak Rabinpad in de kraag worden gevat. De snorfiets is voor onderzoek veiliggesteld. Beide verdachten zijn bekenden van politie en justitie en zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *