Nieuws

Persoon gewond bij steekincident Tussen de Vaarten

Een persoon is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in Tussen de Vaarten. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Het steekincident vond rond 12:50 uur op straat plaats ter hoogte van de C├ęzannestraat. Aan het steekincident zou eerst een ruzie zijn voorafgegaan. Het slachtoffer raakte gewond en is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het steekincident is een verdachte gevlucht. De politie heeft een signalement verspreid. De politie zoekt naar een man van ongeveer 1.70m lang. Hij draagt een donkere jas en een gouden ketting. De man is gevlucht in een onbekende richting. Iets gezien? Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *