Nieuws

Opnieuw brand in leegstaand gebouw NCCW Almere Haven

Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten opnieuw druk geweest met een brand in het NCCW-gebouw in Almere Haven. Het gebouw aan de Markenlaan is het laatste jaar regelmatig in het nieuws door branden en overlast.

Rond 17:20 uur kwam er bij de brandweer opnieuw een melding binnen over een gebouwbrand. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zich kon verspreiden en had de brand snel onder controle. De politie zette de omgeving af en ook de Markenlaan werd korte tijd afgesloten.

Dit is al de vierde brand deze maand, binnen een periode van elf dagen. Vragen over wat er telkens brandt en of de politie al arrestaties heeft verricht blijven onbeantwoord. De verschillende media-afdelingen van de diensten wijzen vooral naar elkaar bij vragen. Omwonenden worden inmiddels steeds bozer en zijn bang voor een grote brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *