Kort nieuws

Blikschade bij aanrijding Bintangweg/Evenaar

Bij een aanrijding op het kruispunt Bintangweg/Evenaar zijn dinsdagavond rond kwart voor zeven twee auto’s beschadigd geraakt.

Na een kennelijke voorrangsfout kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Een van de auto’s reed in de zijkant van de andere, waarbij beide voertuigen flink werden beschadigd. Een berger is ter plaatse gekomen voor het afvoeren van de voertuigen.

Ten behoeve van de bergingswerkzaamheden werd de Bintangweg vanaf de Evenaar kort afgesloten. Van een aantal voertuigen die de afsluiting negeerden en het verkeerseiland aan de verkeerde kant passeerden is door de politie het kenteken genoteerd. De kentekenhouders van deze voertuigen kunnen binnenkort post van het CJIB verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *