Nieuws

Vrachtwagen lekt brandstof op Tussenring, weg weer open

Een vrachtwagen op de Tussenring heeft woensdag vele liters brandstof verloren. Een deel van de weg blijft voorlopig dicht.

Het lek ontstond rond 17:15 uur op de Tussenring ter hoogte van de kruising met de Buitenring. De vrachtwagen heeft volgens de provincie Flevoland veel brandstof verloren. De brandweer is ter plaatse om de schade te beperken. Een saneringsbedrijf gaat aan de slag om de weg, de bermen en de naastgelegen sloot schoon te maken.

Afsluiting

Het was tot circa 20:30 uur niet mogelijk om vanaf de Hogering/Buitenring naar de Tussenring de rijden. De afsluiting kwam bovenop de al bestaande afsluiting van de Buitenring. Donderdagochtend vanaf 07:00 uur is één rijbaan van de Tussenring afgesloten om de berm te saneren. Dit kan voor vertraging zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *