Kort nieuws

Ongeval tussen auto en motor op Tussenring

Zaterdagmiddag heeft er op de Tussenring ter hoogte van de afrit A6 een ongeval plaatsgevonden. Rond 15.30 uur kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.

Het ongeval vond plaats op de rotonde van de af-/oprit van de A6 met de Tussenring. Een personenauto kwam hierbij in botsing met een motorrijder. De motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De ongevallen analyse afdeling van de politie heeft het ongeval in beeld gebracht om duidelijkheid te geven over de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeval was de afrit vanuit Lelystad richting de Tussenring enige tijd afgesloten.

Er gebeuren met regelmatig ongevallen op deze rotonde. Ook neemt het verkeersaanbod vanuit Nobelhorst toe. Er is daarom gestart met de aanleg van een kruispunt met verkeerslichten.

 

Een gedachte over “Ongeval tussen auto en motor op Tussenring

  • Toedracht was een automobiliste die de motorrijdster over het hoofd had gezien bij het oprijden van de rotonde. Motorrijdster heeft gelukkig geen botbreuken opgelopen, maar wel een zware hersenschudding.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *