Nieuws

Vermiste visser weer terecht

Zaterdagavond en zondagnacht is een grote zoekactie gehouden naar een vermiste man in Almere. De vertrok aan het begin van de middag vanaf de Folkloreweg in Danswijk om te gaan vissen maar is hiervan niet teruggekeerd. De man is inmiddels weer terecht.

De politie heeft via Burgernet en Facebook volgers gevraagd uit te kijken naar de man. Een groot aantal mensen is hierop mee gaan zoeken, een aantal zelfs tot in de nacht. Ook de hulp van een politiehelikopter werd ingeschakeld die voornamelijk in het bosgebied langs de Hoge Vaart tussen de A6 en de Vogelweg heeft gezocht. Later werd ook de brandweer ter assistentie gevraagd. Samen met agenten hebben zij met een warmtebeeldcamera vanaf het water gezocht.

Ondanks alle moeite is de man op het moment van schrijven, zondagnacht 03:00 uur, nog niet gevonden. De politie vraagt mensen die informatie hebben met betrekking tot deze vermissing om contact op te nemen.

Update: zondagochtend is de man in goede gezondheid fietsend aangetroffen op een industrieterrein aan de Strubbenweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *