Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding met scooter

Donderdagmiddag zijn bij een aanrijding in de Indischebuurt twee personen gewond geraakt. Een scooter werd aangereden door een auto.

Rond 14:50 uur reden een scooterrijder met bijrijder over het fietspad langs de Evenaar. Op de kruising met de Djokjakartaweg kwam de snorscooter door een onbekende oorzaak in botsing met een auto. De auto kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen. Beide slachtoffers zijn gestabiliseerd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

4 gedachten over “Twee gewonden bij aanrijding met scooter

 • Onbekende oorzaak…. op zich een redelijk bekende oorzaak. De Evenaar is weer zo’n typisch voorbeeld van een misplaatst gevoel van veiligheid voor alle verkeersdeelnemers.
  Almere heeft door de scheiding van alle verkeersdeelnemers in combinatie met de hoeveelheid deelnemers de plank volledig mis geslagen.

  Beantwoorden
  • Johnny de Boer

   Maar, is de weggebruiker niet gewoonweg verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gedrag op de weg?

   Daarnaast kan de wegbeheerder, in dit geval de gemeente Almere, niet alles voorkomen. Het is natuurlijk wel de makkelijkste manier om schuld af te schuiven………
   Ongelukken heten trouwens ook niet voor niets ongelukken. Er zullen altijd gevaarlijke punten op de openbareweg te vinden zijn. Als je jezelf daar niet aan wil blootstellen moet je lekker binnen blijven.

  • Ik was degene die aangereden werd,
   Er liggen reuzehaaientanden naast het fietspad de auto stopte 2 maal en gaf weer gas dit is ook wat ik deed het laatste moment toen ik door wilde rijden gaf de meneer gas waardoor de ongeluk plaatsvond en ik tegen de zijkant aankwam van de auto.

 • Pietje Van Den Briel

  Uit vertrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de audi bestuurder vermoedelijk onder invloed was van alcohol. Hiermee heeft hij een jongeman erg veel pijn gedaan. Met name fysiek maar de mentale klap moeten we ook niet onderschatten. Midden in de zomer in het ziekenhuis belanden. Dat wilt niemand.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *