Kort nieuws

Hulpverleners redden vrouw uit zinkende auto

Zaterdagavond rond half zeven is een automobiliste te water geraakt in de bocht van afrit Almere Stedenwijk bij de A6. 

De vrouw is uit de bocht gevlogen op de afrit bij Stedenwijk. Zij raakte te water in de achtergelegen plas. De hulpdiensten werden door omstanders gealarmeerd en kwamen met spoed naar de locatie. Ondertussen hebben een omstander en een agent geprobeerd de vrouw uit de auto te halen, maar zij kregen de auto niet open. Nadat de eerste tankautospuit van de brandweer ter plaatse was, zijn twee brandweermensen ook het water in gegaan en wisten het raam te openen. De vrouw kon hierdoor gered worden. Vlak daarna zonk de auto naar de bodem. Duikers van de brandweer hebben daarna nog in het water gezocht naar eventueel meer slachtoffers. Ook hebben zij de berger geholpen om de auto weer uit het water te krijgen.

De afrit is lange tijd afgesloten geweest. Het is niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk is.

Foto: Instagram/Fire247

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *