Persberichten

Zes jongens beroven vrouw bij Spoorbaanpad

politie persEen 20-jarige vrouw uit Almere is zaterdag beroofd op de kruising van het Spoorbaanpad met het Suze Robertsonpad in Tussen de Vaarten.  De vrouw verklaarde dat ze rond 01.10 uur hier fietste, tot ze zes lichtgetinte jongemannen in donkere kleding en met capuchons over het hoofd tegenkwam. Ze moest onder dreiging van een wapen haar mobiel afgeven. Daarop ging het zestal er te voet vandoor over het Suze Robertsonpad. Hier liet op dat moment een vrouw haar hond uit. Het slachtoffer deed vervolgens aangifte bij de politie. Getuigen – waaronder de hondenuitlaatster – worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844.  Dit kan ook via M: 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *