Nieuws

Kleine brand bij dakwerkzaamheden Remmingweg

De hulpdiensten zijn maandagochtend uitgerukt naar industrieterrein De Vaart voor een kleine brand op het dak van een bedrijfspand. Bij werkzaamheden aan het dak was een kleine brand ontstaan.

Bij een bedrijfspand aan de Remmingweg was men rond 07:15 uur bezig met werkzaamheden op het dak toen er een kleine brand uitbrak. Bladeren in een nabijgelegen regenpijp hadden vlam gevat. Direct na het uitbreken van de brand hebben de dakwerkers het vuur geblust waardoor erger werd voorkomen.

De opgeroepen brandweer was snel ter plaatse. Brandweerlieden zijn het dak op gegaan en hebben de regenpijp nageblust. De brandweer heeft een deur geforceerd om in het pand te controleren of daar eventueel sprake was van brand. Dit omdat de regenpijp aan de binnenzijde van het pand naar beneden liep. Uiteindelijk bleek er van overslag geen sprake te zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *