Nieuws

Politie zoekt getuigen van straatroof Spoorbaanpad

In de nacht van 14 op 15 april werd een 20-jarige man bedreigd door twee personen met een mogelijk vuurwapen. Aan het Spoorbaanpad werd hij beroofd van zijn spullen. Heb jij camerabeelden van de beroving of heb je iets gezien? Meld je dan nu.

Rond 01:45 uur liep het slachtoffer op het Spoorbaanpad op de brug van Parkwijk naar Tussen de Vaarten. Twee mannen liepen achter het slachtoffer aan. Ter hoogte van het Triathlonpad beroofden zij hem, onder bedreiging van een vuurwapen, van zijn spullen. Als het slachtoffer zijn spullen heeft afgegeven rennen de daders weg in de richting van de Vincent van Goghstraat.

 

Signalementen

Verdachte 1:

  • man
  • 1,80 tot 1,85 meter lang
  • lichte huidskleur
  • dikke, zwarte, gewatteerde jas
  • zwarte balaclava muts (bivakmuts)


Verdachte 2:

  • man
  • 1,80 tot 1,85 meter lang
  • zwarte, dunne jas, type windbreaker
  • zwarte joggingbroek
  • zwarte balaclava muts (bivakmuts)

 

Iets gezien?
Heb jij iets gezien? Of heb je misschien wel beelden van deze gewelddadige mishandeling? Alle informatie helpt. Tips en beelden kun je uploaden via het tipformulier. Ook kun je bellen met 0900-8844. Anoniem je tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *