Nieuws

Grote integrale verkeerscontrole op industrieterrein De Vaart

Op donderdag 13 april 2023 heeft er een grote integrale verkeerscontrole plaatsgevonden op industrieterrein de Vaart. Er zijn 89 voertuigen gecontroleerd waarbij veertig proces-verbalen zijn uitgeschreven. 

Donderdag vanaf 14:15 uur heeft er een grote integrale verkeerscontrole plaatsgevonden op industrieterrein De Vaart. De controle was gericht op ondermijning en de technische staat van bedrijfsauto’s. Bij de actie waren de politie, douane, marechaussee en de belastingdienst betrokken. In totaal zijn er 89 voertuigen gecontroleerd waarbij veertig proces-verbalen werden uitgeschreven.

De politie nam twee voertuigen in beslag, ook werd een mes in beslag genomen. De douane heeft zes voertuig gescand, echter zonder resultaat.

Belastingdienst
De belastingdienst heeft 8 betalingen geïnd voor een totale waarde van €8.179. Daarnaast werd er nog beslag gelegd op diverse zaken voor een bedrag van €4838.

Note: De afgebeelde voertuigen en personen zijn willekeurig geplaatst. Van criminele activiteiten of overtredingen hoeft dus geen sprake te zijn.

6 gedachten over “Grote integrale verkeerscontrole op industrieterrein De Vaart

 • Gekke Henkie

  ja ze hebben bij de politie niks meer te doen he in Almere, dan maar contole,s houden want de staatskas moet gevuld worden . want boeven vangen dat levert niet genoeg op .

  Beantwoorden
  • Scherpe analyse. Dat hoor je vaak, dat politie-agenten de werkdruk te laag vinden. Wat je ook vaak hoort, is dat ze het salaris te hoog vinden. Uit verveling gaan ze dan maar verkeerscontroles uitvoeren.

 • Bericht voor gekke Henkie
  Wees blij dat ze die rotzooi van de weg halen! Het was duidelijk nodig dus!
  Als ze niets doen zijn er ook genoeg azijn pissers die wat te zeuren hebben

  Beantwoorden
 • R van ee ll

  Jan de arbeider betaald altijd het gelach van de overheid andermans geld uit geven kan iedereen en als je het er niet mee eens ben ben je en radist overheid denk nu goed na ook woningen hoe kan nu statushouders voor rang geven op mensen die al jaren op de wachtlijst staan gek he dat pollarisstie steeds erger wordt nederland is vol woningenonderwijs zorg is niet tekort personeel maarteveel mensen i een te korte tijd toe gelaten pas op nederland ontploft

  Beantwoorden
 • Politie is alleen nog bezig met geld binnen harken. Voor de rest nergens tijd voor. Altijd te weinig mensen maar nooit als er weer geld verdiend kan worden.

  De politie heeft niet eens jurisdictie meer in Nederland, want ze staan ingeschreven in de USA als bedrijf. Maar ze doen gewoon alsof. Geldt ook voor 75% van de corrupte D66 en GL rechters.
  Smerife verrotte samenleving hier.

  Beantwoorden
  • Gekke Henkie

   Ja harry ,dit is Nederland waar alleen nog de euro,’s tellen, de staats kas moet gevuld worden voor de asielzoekers die allezzz gratizzz krijgen daarom worden de Nederlanders ontdaan van hun geld want daar zijn ze in denhaag fijn mee bezig. Maar de politie heeft geen tijd voor jou als r wat is zi
   Ziek t maar uit ,zeker een verrot zooitje geworden dit land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *