Nieuws

Grote integrale verkeerscontrole op industrieterrein De Vaart

Op donderdag 13 april 2023 heeft er een grote integrale verkeerscontrole plaatsgevonden op industrieterrein de Vaart. Er zijn 89 voertuigen gecontroleerd waarbij veertig proces-verbalen zijn uitgeschreven. 

Donderdag vanaf 14:15 uur heeft er een grote integrale verkeerscontrole plaatsgevonden op industrieterrein De Vaart. De controle was gericht op ondermijning en de technische staat van bedrijfsauto’s. Bij de actie waren de politie, douane, marechaussee en de belastingdienst betrokken. In totaal zijn er 89 voertuigen gecontroleerd waarbij veertig proces-verbalen werden uitgeschreven.

De politie nam twee voertuigen in beslag, ook werd een mes in beslag genomen. De douane heeft zes voertuig gescand, echter zonder resultaat.

Belastingdienst
De belastingdienst heeft 8 betalingen geïnd voor een totale waarde van €8.179. Daarnaast werd er nog beslag gelegd op diverse zaken voor een bedrag van €4838.

Note: De afgebeelde voertuigen en personen zijn willekeurig geplaatst. Van criminele activiteiten of overtredingen hoeft dus geen sprake te zijn.

3 gedachten over “Grote integrale verkeerscontrole op industrieterrein De Vaart

 • R van ee ll

  Jan de arbeider betaald altijd het gelach van de overheid andermans geld uit geven kan iedereen en als je het er niet mee eens ben ben je en radist overheid denk nu goed na ook woningen hoe kan nu statushouders voor rang geven op mensen die al jaren op de wachtlijst staan gek he dat pollarisstie steeds erger wordt nederland is vol woningenonderwijs zorg is niet tekort personeel maarteveel mensen i een te korte tijd toe gelaten pas op nederland ontploft

  Beantwoorden
 • Politie is alleen nog bezig met geld binnen harken. Voor de rest nergens tijd voor. Altijd te weinig mensen maar nooit als er weer geld verdiend kan worden.

  De politie heeft niet eens jurisdictie meer in Nederland, want ze staan ingeschreven in de USA als bedrijf. Maar ze doen gewoon alsof. Geldt ook voor 75% van de corrupte D66 en GL rechters.
  Smerife verrotte samenleving hier.

  Beantwoorden
 • Scherpe analyse. Dat hoor je vaak, dat politie-agenten de werkdruk te laag vinden. Wat je ook vaak hoort, is dat ze het salaris te hoog vinden. Uit verveling gaan ze dan maar verkeerscontroles uitvoeren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *