Kort nieuws

Rookontwikkeling blijkt werkzaamheden aan stadsverwarming

Zaterdagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een melding van een mogelijke brand naast de Muziekdreef. Uiteindelijk bleek er sprake van stoomvorming door werkzaamheden aan de stadsverwarming.

Rond 14:35 uur kwam er een melding van een mogelijke brand naast de Muziekdreef ter hoogte van de Leidingenstraat. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van stoomvorming bij een leiding van de stadsverwarming. Grondwater heeft de isolatie van de leiding aangetast. Vattenfall is daardoor momenteel al circa twee weken bezig met werkzaamheden op de locatie. De locatie is afgezet met bouwhekken.

Een woordvoerder van Vattenfall laat weten dat de situatie veilig is en dat de levering niet in gevaar is. De hulpdiensten en gemeente zijn twee weken geleden door de leidingbeheerder van Vattenfall op de hoogte gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *