Nieuws

Medewerkster ingesloten op terrein bedrijf

Een werkavond tot in de kleine uurtjes kreeg voor een medewerkster van een bedrijf op de Sallandsekant in de nacht van vrijdag op zaterdag een spannend einde. Nadat de werknemers samen waren vertrokken bleek zij na afsluiten van de hekken en vertrek van de collega’s nog op het terrein aanwezig te zijn. Ze was ingesloten en kon niet naar huis.

De avond werd gezamenlijk afgesloten, zo vertelt de dame zelf. Bij het vertrek moest zij naar de achterkant van het gebouw, omdat zij de auto daar had geparkeerd. Toen zij in de auto voor het gebouw aankwam om het terrein te verlaten bleken alle collega’s al vertrokken en was het hek van het bedrijf afgesloten. Het was kennelijk niet bekend dat een collega de auto achter het gebouw had staan en men dacht dat iedereen al weg was.

Na wat vergeefs rondbellen naar verschillende nummers van het bedrijf heeft mevrouw de hulp ingeroepen van de brandweer. Deze kwam met de hoogwerker ter plaatse om haar over het hek te tillen. De auto moest echter achterblijven, dus de onfortuinlijke medewerkster moest op andere wijze thuiskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *