Politie houdt verdachte aan na bedreiging

In de Eilandenbuurt heeft de politie donderdag aan het eind van de middag een persoon uit een woning gehaald en aangehouden. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Rond half zes donderdagmiddag kwam de politie met veel eenheden ter plaatse in de Eilandenbuurt. De Bornholmstraat werd aan alle kanten afgesloten waarna volgens buurtbewoners een inval werd gedaan in een woning. Een man werd naar buiten gehaald en door de politie meegenomen.

Donderdagavond maakte de politie bekend dat de man zou zijn aangehouden in verband met een bedreiging. Het is verder niet bekend gemaakt waar de bedreiging uit zou bestaan en wie het slachtoffer is geweest van de bedreiging. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *