Nieuws

Drie mannen overvallen woning in Parkwijk

Maandagochtend rond half vijf is er door drie mannen een woning overvallen in Parkwijk. De politie zoekt getuigen.

De overval vond plaats in de Catalpastraat in Parkwijk. Drie mannen drongen via de achterzijde de woning binnen. De achterzijde van de woning raakte zwaar beschadigd na een explosie. De bewoners werden bedreigd en geslagen. De overvallers zijn er daarna vandoor gegaan. Het is niet bekend of er iets is buitgemaakt. Er raakte niemand gewond. De politie heeft in de woning sporen veiliggesteld. Ook hebben zij in de straat en steegjes gezocht naar mogelijke sporen. Kort voor de overval is er zwaar vuurwerk in de omgeving afgestoken. De politie neemt dit mee in het onderzoek en kijkt of er een verband is. Er zijn nog geen aanhoudingen.

Signalementen
Van de daders zijn uitgebreide signalementen beschikbaar. De politie is op zoek naar getuigen en specifiek naar camerabeelden uit de omgeving. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Verdachte 1

 • Man
 • Tussen 20 en 25 jaar oud
 • Licht getint
 • 1.70 tot 1.75 meter
 • Slank postuur
 • Smal gezicht
 • Bruin/zwart haar, overal even lang

Verdachte 2

 • Man
 • Rond 30 jaar oud
 • Donker getint
 • Droeg donkere capuchon en een mondkapje
 • Droeg zwarte dikke handschoenen
 • Sprak Nederlands met licht accent

Verdachte 3

 • Man
 • Donker getint
 • 1.80 meter, de langste van de drie
 • Stevig postuur
 • Rond 30 jaar oud
 • Droeg een capuchon en droeg een mondkapje
 • Gewatteerde bodywarmer, een hoody en handschoenen
 • Sprak Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *