Nieuws

Auto over de kop op A6, één gewonde

Donderdagmiddag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A6 bij Almere Haven, de auto sloeg hierbij over de kop. Er is één betrokkene naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond omstreeks 17:40 uur plaats op de A6 richting Amsterdam. Verschillende hulpdiensten zijn vervolgens ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd bij het uit het voertuig halen van het slachtoffer. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Als gevolg van het ongeval zijn er drie rijstroken van de A6 richting Amsterdam afgesloten geweest. Dit leverde flinke verkeershinder op voor het overige verkeer richting Amsterdam. Een berger heeft de beschadigde auto weer op zijn wielen gezet en meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *