Kort nieuws

Twee ongevallen in Almere Stad

In Almere Stad hebben woensdagochtend twee ongevallen plaatsgevonden. Ten minste één persoon raakte daarbij gewond.

Rond 08:15 uur kwamen op de kruising van de Tussenring met de Vrijheidsdreef twee automobilisten met elkaar in botsing. Een auto en een bedrijfsbus zijn bij het ongeval beschadigd geraakt. Eén van de betrokkenen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 09:40 uur ging het opnieuw mis. Op de kruising van de Rondebeltweg met het Sallandsepad kwamen een automobilist en een scooterrijder met elkaar in botsing. De politie meldt dat het naar omstandigheden goed gaat met de scooterrijder.

Foto’s: Instagram.com/politie_almere_stad_haven

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *