Nieuws

Deel A6 uren dicht door gekantelde oplegger

Op de A6 richting Amsterdam is ter hoogte van de aansluiting met de Hogering een oplegger van een vrachtauto geschaard. Vanwege het ongeval is de parallelbaan tot het begin van de avond afgesloten. 

Vrijdagochtend rond 11:00 uur is een vrachtauto met een oplegger met een bak met stenen gekanteld op de A6 richting Amsterdam. Dat gebeurde op de parallelbaan ter hoogte van de aansluiting met het viaduct van de Hogering. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. De parallelbaan richting Amsterdam is dicht. Het verkeer kan nog wel gebruik maken van de hoofdrijbaan. Verkeer dat via de parallelbaan aan komt rijden kan terugsteken via de Audioweg.

Rijkswaterstaat verwacht de komende uren nog bezig te zijn met berging en herstelwerkzaamheden. De weg ligt bezaaid met stenen en een deel van de vangrail moet worden hersteld. De afhandeling duurt naar verwachting tot aan het begin van de avond.

Foto’s Twitter.com / Rijkswaterstaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *