Kort nieuws

Fietser gewond na aanrijding met stadsbus

In Almere Haven heeft donderdag aan het begin van de avond een aanrijding plaatsgevonden tussen een stadsbus en een man op een fiets. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 18:10 uur kwam nabij De Steiger, op de kruising van het Farflerpad met de busbaan, een stadsbus en een 19-jarige man met elkaar in botsing. De fietser wilde oversteken en zag daarbij volgens de politie de bus mogelijk over het hoofd omdat deze direct achter een bus reed die als eerste kwam aanrijden. Toen de jongen zag dat de eerste bus voorbij was, is hij waarschijnlijk overgestoken en met de tweede bus in botsing gekomen.

De man is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar was aanspreekbaar. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de helikopter ter plaatse gekomen om het ambulance personeel te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *