Nieuws

Gewonde bij aanrijding met stadsbus in Poort

In Almere Poort heeft woensdagmiddag op de Europalaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16:30 uur kwamen op de kruising van de Europalaan met de busbaan een auto en een stadsbus met elkaar in botsing. De auto raakte na de botsing ingeklemd tussen de bus en een verkeerslicht. De brandweer heeft met hydraulisch gereedschap de deur van de auto geopend waarna de bestuurder kon worden bevrijd. De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval is het busverkeer tussen station Poort en de Middenkant, via de haltes in Almere Poort, voorlopig gestremd. Ook is een deel van de Europalaan dicht voor autoverkeer. Waardoor het ongeval is ontstaan is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *