Nieuws

Voetgangster ernstig gewond na aanrijding

Een voetgangster is zaterdagavond in Almere Hout ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Een automobilist reed de voetgangster aan.

Rond 18:40 uur werd een vrouw tijdens het uitlaten van een hond aangereden. Dat gebeurde op de Paradijsvogelweg ter hoogte van de Jules Vernestraat. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Een dierenambulance is ter plaatse gekomen om de hond te controleren op mogelijke verwondingen.

Foto’s: Damian Ruitenga

4 gedachten over “Voetgangster ernstig gewond na aanrijding

 • Michiel van Raamsdonk

  Paradijsvogelweg kruising Jules Vernestraat is in de wijk Oosterwold en niet in Almere Hout. Doet verder niets af aan de ernst van dit ongeval, maar is feitelijk onjuist.

  Beantwoorden
  • Klopt, het stadsdeel heet Almere-Hout. Het is ook verwarrend. Oosterwold is de naam van het projectgebied, dat ligt in Almere én Zeewolde.

   De bedoeling was om wijken in Almere-Hout te laten eindigen op -horst, zoals je in Almere aan iedere wijk kunt zien in welk stadsdeel het ligt. Zo zou ook het nieuw ontwikkelde gebied een naam met -horst krijgen (Magisterhorst), maar die wijknaam is er door weerstand van bewoners nooit van gekomen.

 • Een gevaarlijk weg. Het is hier s’avonds ontzettend donker, de weg is slecht en voetgangers en fietsers gebruiken deze weg ook noodgedwongen.

  Dit moet echt snel aangepakt worden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *