Kort nieuws

Vergeten pannetje op het vuur zorgt voor rookontwikkeling

De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een melding van brand in een woning in de Regenboogbuurt. Het bleek te gaan om een vergeten pannetje op het vuur. 

Rond 01:15 uur kreeg de brandweer melding van brand in een portiekwoning aan de Maisgeelstraat. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van veel rookontwikkeling. Op de beneden verdieping bleek een vergeten pannetje op het vuur te staan. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en heeft vervolgens de ramen op de bovengelegen verdiepingen open gezet om de rook uit het pand te halen.

Eén van de bewoners is door de brandweer uit de woning gehaald. De bewoner is in een ambulance gecontroleerd omdat hij rook had ingeademd. Hij bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Stichting Salvage komt ter plaatse om de betrokkenen bij te staan met het afhandelen van de schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *