Nieuws

Gewonde na gewelddadige diefstal Kimwierde

Maandagmiddag heeft er een diefstal met geweld plaatsgevonden bij een woning aan de Kimwierde. Er is een slachtoffer per ambulance afgevoerd.

Het voorval vond rond 16:00 uur plaats. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft één persoon afgevoerd. De politie is een onderzoek gestart. Er werd onder andere in de omgeving met een speurhond gezocht en er is een buurtonderzoek opgestart.

Een woordvoerder van de politie laat dinsdagmiddag weten dat er een conflict is geweest tussen een aantal personen. De bewoner van de betreffende woning is naar het ziekenhuis gebracht, maar kon vrij snel weer naar huis.

Over de eventuele buit en aanhoudingen is op dit moment nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *