Persberichten

Vrouw (53) van tas beroofd op Keiwierde

Een 53-jarige vrouw uit Almere is in de nacht van donderdag op vrijdag beroofd van haar tas. Dit gebeurde vlak nadat zij uit de bus was gestapt. Rond 01.40 uur nam de vrouw buslijn 1 vanuit Almere-Stad richting Almere-Haven. In de bus zaten op dat moment nog enkele ander passagiers. Nadat de vrouw in de Wierden uit de bus was gestapt liep zij in de richting van de Keiwierde. Plotseling werd zij daar met kracht omver geduwd en kwam ze ten val. Vervolgens merkte ze dat er aan haar tas getrokken werd door twee onbekende personen. Nadat de twee daders de tas hadden losgerukt gingen zij er hard rennend vandoor in de richting van de busbaan.

Getuigen gezocht!
Het straatroventeam van district Zuid is op zoek naar getuigen van deze straatroof op de Keiwierde in Almere-Haven. Heeft u iets gezien of gehoord of weet u meer over deze beroving? Bel dan met het team via 0900 – 8844. Ken jij de dader(s) of kent de dader jou? Anoniem melden kan via 0800 – 7000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *