Verkeer

Werkzaamheden op Tussenring (N703)

Waar

Tussenring (N703) tussen de A6 en de N702 Buitenring bij Almere

Wanneer

Van maandag 22 september tot maandag 25 oktober 2021

Reisinformatie

De Tussenring blijft zo veel mogelijk open voor bestemmingsverkeer. Wel zal de Tussenring enkele malen in de nacht gesloten zijn voor het plaatsen van wegafzettingen. In de laatste fase van de werkzaamheden is de Tussenring een aantal keer ’s nachts en een weekend volledig afgesloten voor alle verkeer zodat de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg aangepakt kunnen worden. Het verkeer kan dan gebruik maken van de omleidingsroutes. Het advies voor het doorgaande verkeer is gebruik te maken van de adviesroute via de Hogering, Buitenring en de A6. Lokaal verkeer kan de omleidingsroute volgen aan de hand van de gele borden.

De volledige afsluitingen zijn gepland op:

  • Woensdag 22 september vanaf 20.00 uur tot donderdag 23 september 06.00 uur
  • Dinsdag 28 september vanaf 20.00 uur tot woensdag 29 september 06.00 uur
  • Donderdag 7 oktober vanaf 20.00 uur tot vrijdag 8 oktober 06.00 uur
  • Donderdag 14 oktober vanaf 20.00 uur tot vrijdag 15 oktober 06.00 uur
  • Vrijdag 22 oktober vanaf 21.00 uur tot maandag 25 oktober 06.00 uur

Werkzaamheden

Het hele traject wordt voorzien van nieuw asfalt en voor extra veiligheid uitgevoerd met ribbelstroken en reflecterende glasbollen. Ook krijgen de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg nieuw asfalt. Na uitvoering van de werkzaamheden moet de weg weer zo’n 15 jaar vooruit kunnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *