Nieuws

Onderzoek na onwelwording in woning Danswijk

Zaterdag heeft de politie een man aangehouden nadat een vrouw in een woning in Danswijk onder verdachte omstandigheden overleed. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Volgens een woordvoerder van de politie betrof het een onwelwording in een woning aan de Swingstraat. Een 51-jarige vrouw is volgens de politie onder verdachte omstandigheden overleden. Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, is er een man aangehouden. De man is geboeid afgevoerd en ingesloten voor verhoor.

Rechercheurs gehuld in witte pakken deden zaterdagavond lange tijd onderzoek in de woning naar de omstandigheden van het incident. Ook deden agenten een buurtonderzoek. De straat is vanwege het onderzoek de hele avond afgesloten geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *